Σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς: ”Η υποστήριξη στο ρόλο του εκπαιδευτικού για τη διαχείριση των δυναμικών στην τάξη”

jpgekp
Δημοσιεύτηκε στις 14/11/2022    

Το Κέντρο Πρόληψης Χίου Ναυτίλος, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει διοργανώσει Σεμινάρια Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας, με τίτλο "Η υποστήριξη στο ρόλο του εκπαιδευτικού για τη διαχείριση των δυναμικών στην τάξη".

Στόχος των σεμιναρίων είναι η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων σε θέματα λειτουργίας της ομάδας-τάξης και η υποστήριξη στον ρόλο τους, αποσκοπώντας στην ενίσχυση της συνεργασίας εκπαιδευτικών και μαθητών αξιοποιώντας μεθόδους ενεργητικής ακρόασης και βιωματικής μάθησης.

Έχουν ήδη υλοποιηθεί 2 σεμινάρια με εκπαιδευτικούς στις 20-21 Οκτωβρίου και 7-8 Νοεμβρίου.

Το επόμενο σεμινάριο θα γίνει στις ημερομηνίες 1-2 Δεκεμβρίου 2022 στις 8.30-13.30 στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης Ναυτίλος, Ροδοκανάκη 42.

Προγραμματίζεται και τέταρτο σεμινάριο με το ίδιο θέμα για τον Ιανουάριο 2023.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 22710-40704 και -20838

Κατασκευή ιστοσελίδων webpromotion