Ομιλία στο Πανεπιστήμιο για τα όρια στις σχέσεις «Θέτω όρια στις σχέσεις μου. Σύντροφοι, Φίλοι, Οικογένεια» 16-4-24

p1300417
Δημοσιεύτηκε στις 15/04/2024    

Ομιλία στο Πανεπιστήμιο με θέμα: «Θέτω όρια στις σχέσεις μου. Σύντροφοι, Φίλοι, Οικογένεια»

Το Κέντρο Πρόληψης Χίου Ναυτίλος σε συνεργασία με την Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης και τον Υπεύθυνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Αλέξιο-Πατάπιο Κόντη, διοργανώνει ομιλία-συζήτηση για τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, με θέμα: «Θέτω όρια στις σχέσεις μου. Σύντροφοι, Φίλοι, Οικογένεια», με εισηγητή τον κλινικό ψυχολόγο και στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Στράτο Τσουκάρη.

Μια από τις βάσεις για τις καλές σχέσεις με την οικογένεια, με τους φίλους και με τους ερωτικούς συντρόφους είναι το να υπάρχουν μέσα στις σχέσεις αυτές υγιή όρια που θα μας επιτρέψουν να αισθανόμαστε ασφαλείς, να καλύπτονται αμοιβαία οι ανάγκες μας και να κοινωνικοποιούμαστε, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά και τις διαπροσωπικές αντιπαραθέσεις.

Μέσα από την ομιλία αυτή και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει, θα δούμε τι είναι τα όρια, πότε χρειάζονται και πώς μπορούν να τεθούν στις σχέσεις μας με την οικογένεια, τους φίλους και τους ερωτικούς συντρόφους, με τρόπους εποικοδομητικούς τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, στις 18:00 στην Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης, στον 2ο Όροφο του Μιχάλειου Κτηρίου.

Κατασκευή ιστοσελίδων webpromotion