Δύο δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Χίου Ναυτίλος, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου

medium-53
Δημοσιεύτηκε στις 18/11/2021    

Δύο δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Χίου Ναυτίλος, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Χίου

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, διοργανώνουμε τις παρακάτω δράσεις:

25-28/11/2021

Εκπαίδευση των μελών της θεατροπαιδαγωγικής ομάδας στο Πρόγραμμα "Διαφυγές... από κάθε εξάρτηση" από το στέλεχος του Δικτύου, κ. Νίκο Γκόβα.

 

27/11/2021

Βιωματικό Εργαστήρι για εκπαιδευτικούς με θέμα: "Η αποδοχή της διαφορετικότητας στη σχολική τάξη".

Εμψυχωτής: Ν. Γκόβας

 

28/11/2021

- Ημερίδα για εκπαιδευτικούς, με θέμα: "Η τέχνη και το θέατρο ως εργαλείο εμπλουτισμού και υποστήριξης της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η εμπειρία από την εφαρμογή του θεατροπαιδαγωγικού προγράμματος "Διαφυγές... από κάθε εξάρτηση" σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου".

-Ανοιχτή δοκιμή του Προγράμματος Διαφυγές... από κάθε εξάρτηση"

 

*Λόγω της εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων για προστασία από την πανδημία, όσες και όσοι θα συμμετέχουν ή θα παρακολουθήσουν τις παραπάνω δράσεις θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι ή να προσκομίσουν rapid τεστ 48 ωρών για το σχετικό έλεγχο κατά την προσέλευσή τους, ενώ θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα και κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του εργαστηρίου.

Κατασκευή ιστοσελίδων webpromotion