«Από σένα η άνοιξη εξαρτάται.

Τάχυνε την αστραπή

Πιάσε το ΠΡΕΠΕΙ από το ιώτα και γδάρε το

Ίσαμε το πι.»


Οδυσσέας ΕλύτηςΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών - 2017
image

Το Κέντρο Πρόληψης Χίου "ναυτίλος" διοργανώνει στα πλάισια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών 26 Ιουνίου 2017 τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

 

-Ημερίδα, σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Χίου, με θέμα: "Ο Εκπαιδευτικός στην εποχή της κρίσης και το φαινόμενο της επαγγελματικής εξουθένωσης", με ομιλητές την κα Λίτσα Λαγάκου, θεραπεύτρια και στέλεχος της Διεύθυνσης Εφαρμογών Προγραμμάτων του ΟΚΑΝΑ και τον κ. Ηλία Μιχαλαρέα, Δρ Ψυχολογίας, Δρ Γεωγραφίας, Επιστημονικά Υπεύθυνο Μονάδας Απεξάρτησης "Διάπλους" της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Ώρα: 10.00 π.μ.

 

-Στρογγυλό Τραπέζι με τίτλο: "Μύθοι και Αλήθειες για την Κάνναβη", με ομιλητές τον κ. Ηλία Μιχαλαρέα, Δρ Ψυχολογίας, Δρ Γεωγραφίας, Επιστημονικά Υπεύθυνο Μονάδας Απεξάρτησης "Διάπλους" της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, τον κ. Παναγιώτη Γεωργάκα, Νευρολόγο-Ψυχίατρο και πρώην Επιστημονικά Υπεύθυνο του Θεραπευτικού Προγράμματος ΠΕΘΕΑ "ΑΡΓΩ" του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και τον κ. Αχιλλέα Ρούσσο, Κοινωνιολόγο, Αναπληρωτή Υπεύθυνο Δικτύου ΥΠηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ.

Συντονιστής είναι ο κ. Ιωάννης Καρκαζής, Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ώρα: 19.00

 

Χώρος Διεξαγωγής των Εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο 3ου Γυμνασίου Χίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΓ.: Αντί του κ Χαβιάρα, που αναφέρεται στην αφίσα, εισήγηση θα πραγματοποιήσει ο κ. Παναγιώτης Γεωργάκας.

επιστροφή

Ροδοκανάκη 42 & Νεοφύτου Βάμβα, 821 00, Χίος - τηλ.: 22710-40704, 22710-20838 - Fax: 22710-40704 - mail: kphiou@otenet.gr | κατασκευή ιστοσελίδων web promotion