Ενημέρωση από το Κέντρο Πρόληψης Χίου για το τρέχον διάστημα

p1300417
Δημοσιεύτηκε στις 27/03/2020    

Το Κέντρο Πρόληψης Χίου «ναυτίλος», λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, ανακοινώνει ότι έχει αναστείλει όσες δράσεις αφορούσαν πολυπληθή συμμετοχή, με στόχο την προστασία του πληθυσμού από την εξάπλωση του ιού, εναρμονιζόμενο με τις κατευθυντήριες γραμμές που έχουν δοθεί από τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).

Το Κέντρο Πρόληψης Χίου θα λειτουργεί το διάστημα αυτό τις ώρες 8.15-14.15, Δευτέρα –Παρασκευή, παρέχοντας ατομική συμβουλευτική μέσω τηλεφώνου ή μέσω τηλεδιάσκεψης (Skype, Messenger) για τον κάθε συνάνθρωπό μας που αντιμετωπίζει  θέματα εξαρτήσεων, άγχους, μοναξιάς, δυσκολίες στην επικοινωνία και στις σχέσεις, εξαιτίας της νέας πραγματικότητας που βιώνουμε.

Στα νέα δεδομένα που διαμορφώνει η πανδημία δε διστάζουμε να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας και να αναζητήσουμε στήριξη για εμάς και τους δικούς μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε να προηγηθεί επικοινωνία με το Κέντρο, στα τηλέφωνα: 22710-20838 και 22710-40704 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: kphiou@otenet.gr.

Για οποιαδήποτε αλλαγή θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Κατασκευή ιστοσελίδων webpromotion